Υπηρεσίες

INTELLIGENT INTERNET SERVICES!
a

Κατασκευή Ιστοσελίδων

H Intelweb κατασκευάζει και σχεδιάζει ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τις καλύτερες γλώσσες προγραμματισμού σε σχεδίαση και ανάπτυξη όπως php,mysql,css,html,javascript,jquery κ.α.

Η εταιρεία μας έχει την τεχνική κατάρτιση,γνώση και εμπειρία να αναλάβει από μία απλή προσωπική σελίδα μέχρι επαγγελματικές σελίδες , portals κ.α.

Ακόμα και αν έχετε κάποια πρωτότυπη ιδέα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να γίνει πραγματικότητα!

Στόχος της Intelweb είναι να δημιουργεί ιστοσελίδες οι οποίες να είναι εύχρηστες και λειτουργικές αλλά και συνάμα καλαίσθητες για να μπορούν να αναδεικνύουν το περιεχόμενό τους με μεγαλύτερη επιτυχία!

Κατασκευή Eshop

Βασικός σκοπός στην IntelWeb για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η μέγιστη δυνατή “μεταφορά” του φυσικού σας καταστήματος-αν υπάρχει- στο διαδίκτυο. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάποιο φυσικό κατάστημα η επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο σωστά παρουσιάζονται τα προϊόντα σας και κατά πόσο είναι εύκολο να βρεθούν στο διαδίκτυο.

Εμείς στην IntelWeb έχουμε την γνώση και την εμπειρία για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα!

a
a

Custom Web Applications

Η IntelWeb αναλαμβάνει την μελέτη , σχεδιασμό , ανάπτυξη και υποστήριξη web-based εφαρμογών που μπορεί να αφορά ένα μικρό project μέχρι μεγάλα και πολύπλοκα projects για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ανάπτυξη του διαδικτύου γίνεται με τεράστια ταχύτητα γι’αυτό το λόγο οι εφαρμογές μέσο του διαδικτύου παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση λόγω και της εύκολης προσβασιμότητας και φορητότητας.

Οι εφαρμογές μας σχεδιάζονται από την αρχή έτσι ώστε μαζί με τον πελάτη να βρούμε την σωστή αρχιτεκτονική που να καλύβει τις ανάγκες του

Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για μία εφαρμογή που θα βοηθήσει στο να κάνει την διαχείρηση της επιχείρησή σας πιο εύκολη τότε η IntelWeb είναι έτοιμη να σας δώσει τη λύση!

Internet Marketing – Google Adwords

Οι καμπάνιες Adwords  είναι μια υπηρεσία της Google που μας επιτρέπει να δημιουργούμε διαφημίσεις με στόχο την αύξηση της  επισκεψιμότητας της σελίδας μας και την προσέλκυση πελατών.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Google Adwords? Γιατί μπορούμε να προσελκύσουμε συγκεκριμένα άτομα την συγκεκριμένη στιγμή, δηλαδή μπορούμε να στοχοποιήσουμε την διαφήμισή μας ανάλογα το είδος της επιχείρησης , ανάλογα το γεωγραφικό σημείο και πολλά άλλα…

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ενώ είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή, πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στην διαφήμισή σας το λεγόμενο ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΚΛΙΚ( CPC )

a

Seo – Search Engine Optimization

Η παρουσία μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και η προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό, η παραμονή της σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης  είναι μια δύσκολη και συνεχόμενη μάχη, η οποία απαιτεί ευέλικτους χειρισμούς.

Η προώθηση και παραμονή ενός site στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης είναι μια δύσκολη υπόθεση και όλοι προσπαθούν για να το πετύχουν οπότε χρειάζεται στρατηγική και συνεχόμενη δουλειά για να μπορέσεις να κρατηθείς ψηλά στην σχετική λίστα.

Η IntelWeb διαθέτει τις γνώσεις και την κατάλληλη στρατηγική για να μπορέσει να βγάλει αυτή την “μάχη” εις πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα!!

Η προώθηση ιστοσελίδων – SEO είναι μια διαδικασία η οποία χρησιμοποιείτε για να μπορέσει η σελίδα μας να βρίσκετε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.